ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ!

Με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό του από την επίθεση που δέχθηκε από «προσφυγάκια» προστατευόμενα της κόκκινης μαφίας έξω απ’ την ΑΣΟΕΕ, εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος Εδουάρδος Κυπριωτάκης.

Το «έγκλημα» του δικηγόρου ήταν ότι κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του το παρεμπόριο που γίνεται στον χώρο. 
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δέχθηκε απειλή για τη ζωή του, ενώ κατήγγειλε ότι η αστυνομία καθυστέρησε δυο ολόκληρες ώρες να φθάσει στο σημείο της επίθεσης.

Ιδού πως περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε: 

«Στην αρχή μου είπαν γιατί βγάζεις φωτογραφίες, τους είπα ότι δεν βγάζω πρόσωπα ότι τραβάω τα προϊόντα. Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές και φύγανε. Εγώ προχώραγα στον δρόμο συνέχιζα να βγάζω φωτογραφίες. Ένας προσπάθησε να μου πάρει το κινητό δεν τα κατάφερε. Με σπρώξανε και άρχισαν να με χτυπάνε. Έπρεπε η αστυνομία να έρθει τη στιγμή που κάλεσα. Δεν ήρθε. Εγώ θα ακολουθήσω τις δέουσες διαδικασίες».
Όπως τόνισε, όταν περίμενε την αστυνομία δέχθηκε νέες απειλές. «Έμεινα δύο ώρες εκεί ώσπου ήρθε ένας μετανάστης και με ενημέρωσε ότι άλλος ένας μετανάστης έχει σχέσεις με τους αντιεξουσιαστές και μου είπε ότι πρέπει να αποχωρήσω γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και κινδυνεύει η ζωή μου», είπε. 
Κι όταν επιτέλους ήρθε η Αστυνομία, οι διακινητές πρόλαβαν και κρύφτηκαν μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου, εκμεταλλευόμενοι το άσυλο!