ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΜΙΑ 27ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ!

Σε άλλα επίπεδα κινείται πλέον η εγκληματικότητα στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν!

Έτσι, ένα ακόμα ασυνήθιστο –μέχρι πρότινος!- περιστατικό σημειώθηκε αυτή τη φορά στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Ένα 19χρονο «προσφυγάκι» απ’ τ’ Αλγέρι (που έφυγε για «να γλιτώσει από τη φρίκη του πολέμου», που… μπορεί να ξεσπάσει κάποτε εκεί – έτσι δεν είναι τσογλάνια «αλληλέγγυοι»;) σκαρφάλωσε από την πρόσοψη πολυκατοικίας και εισέβαλε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου από την μπαλκονόπορτα.
Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μια ανύποπτη 27χρονη Ελληνίδα, η οποία ήταν καθισμένη στον καναπέ και παρακολουθούσε τηλεόραση. Το έμπειρο «προσφυγάκι» κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της νεαρής χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά αντί να την κοπανήσει σκέφτηκε ότι μπορεί μ’ έναν «σμπάρο» να πιάσει δυο «τρυγόνια», τράβηξε μαχαίρι κι   επιτέθηκε στην κοπέλα για να την βιάσει.

Το ευτύχημα, ήταν ότι η κοπέλα δεν τα έχασε, κι έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντας τον νεαρό Αλγερινό να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, του έπεσε μέσα στο διαμέρισμα το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών» – όπως άλλωστε όλοι σχεδόν οι αλλοδαποί κακούργοι, τους οποίους το Ραγιαδιστάν δεν τους στέλνει από κει που’ ρθαν, γιατί αυτό είναι… ρατσισμός!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!