23 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! 95+21 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ!

Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο! Έτσι, για μια ακόμα φορά οι Τουρκαλάδες αλώνισαν ανενόχλητοι την Πέμπτη στο Αιγαίο, καταλύοντας κάθε έννοια ελληνικής εθνικής κυριαρχίας!

Στο «πάρτι» έλαβαν μέρος 23 τουρκικά αεροσκάφη (16 F- 16 σε οκτώ σχηματισμούς, πέντε κατασκοπευτικά CN 235 και δύο ελικόπτερα – τα έξι εκ των οποίων ήταν οπλισμένα) τα οποία πραγματοποίησαν 95 (!!!) παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου και 21 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του Αιγαίου.

Πέραν αυτών, έγινε και μια υπέρπτηση από 2 τουρκικά F-16 πάνω από τη νήσο Μεγίστη, για να… δέσει το γλυκό.
Συμπέρασμα: οι προκλήσεις θα συνεχιστούν διαρκώς αυξανόμενες, κάποια στιγμή θα κορυφωθούν (μάλλον με το Γιαβούζ να κάνει γεωτρήσεις στο Καστελόριζο…) και την ώρα-μηδέν (ή λίγο αργότερα, κατόπιν ελεγχόμενου «θερμού επεισοδίου»…) θα επέμβουν «πυροσβεστικά» οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι και η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κάτσει στο τραπέζι των «διαπραγματεύσεων» και θα υπογράψει την δική της «Συμφωνία των Πρεσπών», για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες. Τόσο απλά!

(ΥΓ): Ισχυρή Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια!