ΓΕΛΑ ΠΑΛΙΑΤΣΟ! ΚΟΥΛΗΣ ΒΕΛΟ: ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Σώου έδωσε ο… μαιτρ του είδους Κούλης Βελό (ο… διαλεχτός του Θεού!) στο σαββιδοκάναλο Open.

Έτσι, σε ερώτηση της Στάη σχετικά με το αν το ελλαδοχριστεμπορικό του κηραλοιφείον βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο, ο πολιτικός αυτός απατεών εμφανίστηκε τάχα δυσαρεστημένος από την ερώτηση, κι έδωσε –για μια ακόμα φορά!- τα διαπιστευτήριά του στο «συνταγματικό» τόξο: «άλλο οι ναζιστές άλλο οι πατριώτες. Οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς και αν εγώ είμαι ο ηθικός ή φυσικός αυτουργός που θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή, τους ναζιστές δηλαδή, θα είμαι περήφανος. Αυτό το είπα πρώτος εγώ και το δήλωσα».

Εν συνεχεία, έστησε μια τεχνητή ένταση με την Στάη και αποχώρησε δήθεν θιγμένος από το τηλεπαράθυρο, για να παραστήσει τον αντισυστημικό που τον… κατατρέχουν τα ΜΜΕ.

Αμ δε θα σου γίνει η χάρη, πολιτικέ τσαρλατάνε της κακιάς ώρας! Δεν θα είσαι ούτε εσύ ο «ηθικός αυτουργός της εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής», όπως δεν ήταν ούτε το αφεντικό σου, ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς»!  

(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν τον ρωτάει γιατί ψήφισε την πηγή της δυστυχίας μας, το πρώτο Μνημόνιο, γιατί στήριξε την μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου, γιατί προσχώρησε στην σαμαρονουδούλα και τα λοιπά; Η απάντηση είναι απλή: γιατί τυγχάνει προστατευόμενο είδος του σάπιου συστήματος!