ΤΟ ΚΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Μια φαινομενικώς ακατανόητη ανακοίνωση εξέδωσαν οι σιωνιστές του ΚΙΣ, υπέρ της λειτουργίας του… ισλαμικού τζαμιού των Αθηνών:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος χαιρετίζει την είδηση της ίδρυσης και των εγκαινίων του πρώτου Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα του οποίου η λειτουργία του θα δώσει τη δυνατότητα στους μουσουλμάνους πιστούς να προσεύχονται και να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Η Εκκλησία, η Συναγωγή και το Τέμενος συμβολίζουν την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετική θρησκεία που ζουν στην ίδια πόλη. Η ανεξιθρησκεία και ο σεβασμός στην ιερότητα της πίστης των μελών όλων των θρησκειών είναι θεμελιώδης πυλώνας πολιτισμού μιας κοινωνίας και η  Ελληνική πολιτεία κατέδειξε την ύψιστη σημασία που αποδίδει σε αυτές τις αξίες».

Και λέμε «φαινομενικώς ακατανόητη», γιατί έχει αποδειχθεί πως όπου μαζεύονται πολλά «προσφυγάκια» (Γαλλιστάν, Γερμανιστάν, κ.τ.λ.), ανθεί ο «αντισημιτισμός» και αυξάνονται ραγδαία οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά των Εβραίων. Ωστόσο, οι σιωνιστές αναγκάζονται να τα ανέχονται όλα αυτά, γιατί έστω και με θυσίες επιτυγχάνεται ο απώτερος σκοπός τους, για διάλυση των κοινωνικού ιστού των Εθνών – Κρατών της Ευρώπης, που μπορεί να καταστεί δυνατός μόνο μέσω της ισλαμοποίησης!