ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΚΑΚΟΙ» ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτό που συμβαίνει κάθε φορά που πιάνεται στα πράσα ακροαριστερός ληστοτρομοκράτης, συνέβη και στην περίπτωση των συριζαίων Σακκά και Δημητράκη.

Βγήκε, λοιπόν, παγάνα στα κανάλια ο συριζομπολσεβίκος διευθυντής του ΑΧΕΠΑ και είχε να το λέει «πόσο κύριοι ήταν», πως «δεν πείραξαν κανέναν» και άλλα τέτοια, προσπαθώντας να τους παρουσιάσει ως δύο… «άκακους» νέους, για να ελαφρύνει τη θέση τους.

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Αποφασισμένοι να σκοτώσουν εν ψυχρώ όποιον έμπαινε εμπόδιο στα σχέδιά τους ήταν οι δύο «άκακοι» ληστοτρομοκράτες, οι οποίοι ήταν ένοπλοι και τα πιστόλια τους βρέθηκαν με σφαίρες στη θαλάμη, δηλαδή έτοιμα προς χρήση. 
Οι δύο ληστοτρομοκράτες οδηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, που τους άσκησε δίωξη για ληστεία από κοινού με την επιβαρυντική διάταξη ότι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ η 39χρονη διώκεται για απλή συνέργεια στην κακουργηματική αυτή πράξη. Πήραν δε προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, προφανώς ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα έχουν τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ βρει κάποια φόρμουλα για να πέσουν στα μαλακά!