ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΑ: «ΚΛΕΙΣΤΕΣ» ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» – ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΑ

Σε διπλό χτύπημα κατά της άθλιας κομμούνας, προχώρησε ο πατριώτης Σαλβίνι.

Έτσι, κατ’ αρχάς η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε ένα νέο διάταγμα που περιορίζει την είσοδο σκαφών στα χωρικά ύδατα της Ιταλίας, μια απόφαση που στοχεύει να περιορίσει τη δραστηριότητα των ΜΚΟ (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) που κουβαλάνε «προσφυγάκια».

Το διάταγμα αυτό, που περιλαμβάνει 18 άρθρα, προβλέπει μεταξύ άλλων την επιβολή προστίμου ύψους από 10.000 έως 50.000 ευρώ «στον καπετάνιο, τον ιδιοκτήτη ή τη ναυτιλιακή εταιρεία» του σκάφους που θα μπει στα ιταλικά χωρικά ύδατα χωρίς άδεια, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σαλβίνι, μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου. Αν κάποιο πλοίο παραβιάσει κατ’ επανάληψη τα χωριά ύδατα, κατά παράβαση της διεθνούς νομοθεσίας ή αν αγνοήσει τις εντολές των ιταλικών αρχών κινδυνεύει με κατάσχεση.

Επιπροσθέτως, το διάταγμα κάνει ακόμα πιο αυστηρές τις ποινές για τα σκουπίδια της ακροαριστεράς, που κάνουν τους νταήδες φορώντας κουκούλες. Έτσι, αν κάποιο κομμούνι-γουρούνι φοράει κράνος, κουκούλα ή χρησιμοποιεί κάποια άλλη μέθοδο για να μην αναγνωρίζεται κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης 2-3 ετών και πρόστιμο 2.000-6.000 ευρώ. Τέλος, η χρήση ροπάλων, ξύλων ή πυροτεχνημάτων εναντίον των αστυνομικών τιμωρείται με τετραετή φυλάκιση.

Εύγε στον πατριώτη Σαλβίνι, που δεν αφήνει την κομμούνα σε χλωρό κλαρί!