Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΟ… ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Όπως επισημάναμε τις προηγούμενες μέρες, ο Τσίπρας φαίνεται πως βιάζεται να αποδράσει από την εξουσία, γι’ αυτό κάνει εκλογές ενάμιση μήνα μετά την συντριβή του στις ευρωεκλογές.

Εξηγήσαμε δε πως η βιασύνη του να εγκαταλείψει την εξουσία, οφείλεται αφενός μεν στην επιθυμία των παγκόσμιων αφεντικών για την υπογραφή μιας συμφωνίας τύπου Πρεσπών με τους Τουρκαλάδες, για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, αλλά και στο νέο Μνημόνιο που έρχεται για να καλύψει τα δημοσιονομικά κενά που δημιουργήθηκαν από τις παροχές του ΣΥΡΙΖΑ, που έγιναν με τις ευλογίες των δανειστών, ως αντάλλαγμα για την προδοσία των Πρεσπών.

Εις ότι αφορά το νέο Μνημόνιο, υπήρξε μια σαφής δήλωση του Καμίνη, εκλεκτού της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει το… μυστικό.

Μιλώντας στο One Channel, λοιπόν, ο επικεφαλής του Επικρατείας της κλεφτοπασοκαρίας δήλωσε τα εξής: «Δεν θα απέκλεια τέταρτο μνημόνιο. Οι παροχές της κυβέρνησης στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας κι είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην επιβολή ενός 4ου μνημονίου».

Καταλάβατε τώρα πού πάει το πράγμα;

(ΥΓ): Ισχυρή Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια!