ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΔΙΚΟ… Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις στελεχών και υποψηφίων βουλευτών από το Βελοπουλάδικο, παρότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών!

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές φαινόμενο για κόμμα που κερδίζει ποσοστά που το βάζουν για πρώτη φορά στη βουλή, όπου το σύνηθες είναι οι προσχωρήσεις κι όχι οι αποχωρήσεις!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του πολιτευτή νομού Σερρών, Δημήτρη Σαρικά, ο οποίος υποστήριξε στην ανοιχτή επιστολή παραίτησής του ότι η Ελληνική Λύση «δεν είναι αυτό που φαίνεται».

Ιδού:

«Έρχομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από υποψήφιος βουλευτής Σιντικης Νομού Σερρών με το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.
Δυσάρεστη για προσωπικούς λόγους απογοήτευσης και απογοήτευσης των ψηφοφόρων που πίστεψαν σε εμένα. Θέλω να ζητήσω Συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες που τελευταία στιγμή, λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές αποχωρώ από το κόμμα Οι αναπαραγόμενες παθογένειες και η καλλιεργούμενη από συγκεκριμένους κύκλους εσωστρέφεια, η εμμονή ορισμένων σε παρωχημένα πολιτικά στερεότυπα και το έλλειμμα θεσμικής λειτουργίας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω ουσιαστικά… έχουμε μπερδέψει την έννοια πατριώτης και Δυστυχώς οι ήρωες θα παραμείνουν στην σφαίρα μιας άλλης εποχής που την μάθαμε, την διδαχτήκαμε και καμαρώνουμε για αυτούς…

Γνωρίζω ότι είναι πολύ αργά να κάνω μια τέτοια κίνηση αλλά θεωρώ καλύτερα να αποχωρήσω τώρα παρά να απογοητεύσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα.
Η Ελληνική Λύση δεν είναι αυτό που φαίνεται, αργά διαπίστωσα ότι αυτό το πολιτικό κόμμα κι εγώ δεν συμβαδίζουμε ιδεολογικά και ηθικά…».