ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Ο… ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ;

Είναι πολύ… φίλοι του λαού και των εργαζόμενων οι κομμουνιστές, αλλά μόνο των εργαζόμενων των άλλων εργοδοτών, όχι των δικών τους! Τους οποίους, δε διστάζουν να πετάξουν στο δρόμο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στην INTRACOM – INTRALOT, ο πρώην κουκουές και νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σύντροφος Κόκκαλης (ο… εγγονός του Πέτρου, ξακουστού «υπουργού» της… βουνίσιας κουκουέδικης λαοκρατίας), έκανε ουκ ολίγες απολύσεις από την… φιλολαϊκή του εταιρεία.

Ιδού η καταγγελία – την οποία έθαψαν τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών και για την οποία δε βγάνει άχνα το ΠΑΜΕ:

«Την Παρασκευή 7/6 δώδεκα συνάδελφοι μας πετάχτηκαν στο δρόμο, αρκετοί από αυτούς με πάνω από 20 χρόνια στην εταιρία. Ανάμεσα στις απολύσεις έχουμε και την… κατάργηση τμήματος που λειτουργούσε σε 24ωρη βάρδια. Μπορεί η εταιρία να μην απαντάει ξεκάθαρα πως θα βγαίνει η δουλειά αλλά αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η εργασία μας θα εντατικοποιηθεί και η 24ωρη βάρδια θα αντικατασταθεί με επιπλέον standby από τους υπόλοιπους.

Μετά τις απολύσεις η διοίκηση της Intralot ενημέρωσε τους εργαζόμενους που θα ανήκουν σε μία από τις διευθύνσεις τις νέες οργανωτικές αλλαγές με στόχο να μας πείσει ότι είμαστε μία οικογένεια, που από αυτή την οικογένεια κάθε φορά κάποιοι περισσεύουν ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας. Ότι η εταιρία είμαστε εμείς και όλοι μαζί (εκτός από αυτούς τους δώδεκα, προς το παρόν) μπορούμε να καταφέρουμε να βγει η Intralot μπροστά στον ανταγωνισμό αρκεί να δουλέψουμε σύμφωνα με τη στρατηγική της εταιρίας (δηλαδή περισσότερο).

Η εταιρία επίσης, καλλιεργεί την αντίληψη πως είναι ανίκητη και συνεπώς κάθε αντίδραση απέναντι της είναι καταδικασμένη. Όντως, όταν ο καθένας από εμάς είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοσία, αυτή μοιάζει πανίσχυρη. Όμως δεν είναι έτσι! Την πραγματική δύναμη την έχουμε εμείς, οι εργαζόμενοι, χωρίς εμάς δε βγαίνει κανένα project, δε λύνεται κανένα incident…».

Ξυπνάτε κορόιδα! Οι μεγαλύτεροι εκμεταλλευτές είναι οι εργοδότες κομμουνιστές!