ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;

Μπορεί να έχουν περάσει δυο βδομάδες και βάλε από τις ευρωεκλογές, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα στους σταυρούς προτίμησης!!!

Μάλιστα, όλως περιέργως από την Δευτέρα 3 Ιουνίου μέχρι και σήμερα, δεν έχει προχωρήσει καθόλου η ενσωμάτωση των σταυρών, κι έτσι τα αποτελέσματα έχουν «κολλήσει» στο 73,34%!

Σε κάποιους δε νομούς, έχει «κολλήσει» η «βελόνα» της σταυροδοσίας σε ποσοστά κάτω του 40%!

Σύμφωνα με την Singular Logic και με το υπουργείο Εσωτερικών, τελικά αποτελέσματα δεν υπάρχουν ακόμα γιατί δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία τα πρωτοδικεία. Ως επίσημη δικαιολογία χρησιμοποιούνται οι ενστάσεις που έχουν γίνει, αλλά δεν είναι επαρκής η δικαιολογία, καθώς ενστάσεις γίνονται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Πάντως, σύμφωνα με τις… «κακές γλώσσες», η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση έχει να κάνει με την μάχη για την δεύτερη θέση ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, λόγω του ότι η «εξωκομματική» Σεμίνα Διγενή βρίσκεται μια ανάσα από τον «κομματικό» δεύτερο και απειλεί να του πάρει την έδρα. Κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα υπάρξει απώλεια πολλών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως από το θησαυροφυλάκιο των σπάγκων του Περισσού, διότι η Διγενή έχει μάθει από τότε που δούλευε στην τηλεόραση στα πολλά και θεωρείται απίθανο να δίνει τα ¾ των απολαβών της υπέρ του κομματικού ταμείου, οπότε αναζητείται «φόρμουλα» να μην εκλεγεί αυτή!

Λέτε να έχουν δίκιο οι… «κακές γλώσσες»;