«ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» ΚΥΠΡΟΥ: ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ή ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΟ «ΓΙΑΒΟΥΖ»!

Έχουμε προαναγγείλει ότι υπάρχει αμερικανικό σχέδιο για μια νέα «Συμφωνία των Πρεσπών» σε Αιγαίο και Κύπρο, το οποίο έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ο Κούλης Μητσοτάκης!

Το σχέδιο προβλέπει ότι η Ελλάδα θα φανεί ότι σύρεται στο τραπέζι της μοιρασιάς του ενεργειακού πλούτου, για να αποφύγει τον πόλεμο με την Τουρκιά! Άρα, πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη απειλή πολέμου…

Την ύπαρξη του σχεδίου και τις λεπτομέρειες της υλοποίησής του, αποκαλύπτει στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο διευθυντής της, Κώστας Βενιζέλος, επικαλούμενος διπλωματική πηγή – προφανώς υπερατλαντική! Ιδού:

«Το επόμενο βήμα θα είναι η περιοχή του Καστελόριζου.

»Αυτό θα γίνει είτε τον Αύγουστο είτε τον Σεπτέμβριο και θα σταλεί ένα από τα δυο γεωτρύπανα. Μάλλον το «Γιαβούζ».

»Αυτή η κίνηση θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και ριψοκίνδυνη, καθώς η Ελλάδα δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να αντιδράσει.

»Ξένη διπλωματική πηγή σημείωνε πως η χρονική επιλογή δεν θεωρείται τυχαία και παρέπεμψε στις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα.

»Η ίδια πηγή αναφέρει πως εάν κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές, τότε η χώρα θα βαδίζει σε μια μεταβατική περίοδο, ενώ υπενθύμισε και το επεισόδιο στα Ίμια, που προκλήθηκε μόλις είχε αναλάβει Πρωθυπουργός ο Σημίτης».

Καταλάβατε τώρα πατριώτες που μας πάνε ο Μητσοτάκης και η παρέα του; Μόνη λύση για να αποτρέψουμε την νέα μεγάλη προδοσία, είναι μια ισχυρή Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές. Τίποτα άλλο!