ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τις άθλιες και αντιδημοκρατικές μεθόδους τις οποίες χρησιμοποίησαν τα τελευταία χρόνια το ανθελληνικό κράτος και το κόκκινο παρακράτος για να προκαλέσουν την πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και της επιρροής των εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία, απαριθμεί υπερηφάνως στο διαδίκτυο γνωστός καθεστωτικός μπολσεβίκος.

Ιδού υπό ποιες συνθήκες έδωσε η Χρυσή Αυγή τη μάχη των εκλογών:

«Η δυναμική παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος στον δρόμο, στις αίθουσες των δικαστηρίων, σε συγκεντρώσεις, σε πορείες και σε απεργίες. Εντελώς ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε τη γεμάτη αίθουσα στο τελευταίο δικαστήριο των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν, τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οπουδήποτε πάει να κάνει τις εκδηλώσεις μίσους της η Χρυσή Αυγή, την εκδίωξή της από τον Άγιο Παντελεήμονα, τις στάσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ σε κάθε ομιλία χρυσαυγιτών και άλλα πολλά…

Η «στάμπα» της εγκληματικής οργάνωσης με τη θεσμική βαρύτητα ενός δικαστικού βουλεύματος έχει αναγκάσει μέχρι και τον αστικό κόσμο να την αποκλείσει από συνομιλητή, όπως συνέβαινε μέχρι το 2013. Κανάλια και εφημερίδες αρνούνται να την καλέσουν, ακόμα και ξενοδοχεία αρνούνται να της δώσουν χώρους για τις ναζιστικές ομιλίες της.

Ο αποκλεισμός της από την κρατική χρηματοδότηση με ειδικό νόμο μέχρι να βγει η απόφαση του Δικαστηρίου έχει οδηγήσει στο κλείσιμο δεκάδων γραφείων της σε όλη την Ελλάδα, στην αδυναμία διαφημιστικής προβολής της και στην αδυναμία της να διοργανώνει συσσίτια και αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες» εξαγοράζοντας έτσι την ψήφο απελπισμένων ανθρώπων».

Υπ’ αυτές τις συνθήκες ολοκληρωτικού πολέμου από το κράτος και το σύστημα, ανοιχτής παρακρατικής τρομοκρατίας, λυσσαλέων διώξεων και πρωτοφανών αποκλεισμών, που περιγράφονται λεπτομερώς παραπάνω, καθώς και άλλων που δεν αναφέρονται (όπως π.χ. η έντονη πόλωση, οι στημένες δημοσκοπήσεις, η εκλογική νοθεία, κ.τ.λ.), οποιοδήποτε πολιτικό κίνημα θα είχε λυγίσει και θα είχε εξαφανιστεί πολιτικά! Το ότι παρ’ όλα αυτά η Χρυσή Αυγή άντεξε και κράτησε σχεδόν το 5% των δυνάμεών της, είναι μια μεγάλη ΝΙΚΗ εναντίον όλων!

Ψηλά το κεφάλι, λοιπόν, για να διευρύνουμε τη νίκη στις προσεχείς εκλογές και να γυρίσει επιτέλους ο τροχός!