ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ»!

Καιρό –καμμιά δεκαριά μέρες- είχε να κάνει πολιτική παρέμβαση ο πρόεδρος του τελειωμένου ΣΥΡΙΖΑ και του επίσης τελειωμένου Καμμένου και την έκανε από το Καστέλι Πεδιάδος.

Η οποία πολιτική παρέμβαση, είχε -πάλι!- να κάνει με τα «φασιστικά και ναζιστικά μορφώματα», όπως αποκαλεί τα εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης.

Ιδού το… «ποίημα», που το’ χει μάθει… νεράκι και το επαναλαμβάνει κάθε λίγο και λιγάκι:

«Τα ναζιστικά και φασιστικά μορφώματα -αλλά και τα λοιπά λαϊκιστικά “κινήματα” που επίσης απειλούν την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία– τα οποία αναπτύσσονται σήμερα σε ορισμένα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής ηπείρου, πρέπει να μας προβληματίζουν, έτσι ώστε να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και για την αποτελεσματική και, κυρίως, έγκαιρη αντιμετώπισή τους. Στις πρόσφατες Ευρωεκλογές περιορίσθηκε κάπως η δυναμική τους σε διάφορες ευρωπαϊκές κοινωνίες και αυτό συνιστά, αναμφίβολα, μια θετική εξέλιξη. Το ουσιαστικό, όμως, είναι να εκλείψουν οι αιτίες που δημιουργούν αυτά τα «υπολείμματα» και θυμίζουν τους εφιάλτες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ευρώπη δεν πρέπει να γίνει ξανά ποτέ μια “σκοτεινή ήπειρος”…”.

Αλήθεια, αφού έχει τέτοια… κάψα, γιατί δεν αφήνει την δοτή προεδρία για να κατέλθει στις εκλογές (εφόσον οι αγαπημένοι του ΑΝΕΛ μας τελείωσαν, με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ…), για να δούμε και την απήχηση που έχει στο λαό – όπως κάνουν τα «ναζιστικά και φασιστικά μορφώματα»;