ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ… ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!!

Το είδαμε κι αυτό στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας: προνομιούχος κρατικοδίαιτος καθηγητής πανεπιστημίου, πρώην αντιπρύτανης, με μηνιαίο μισθό όσα βγάζει ένας απλός Έλληνας εργαζόμενος σ’ έναν ολόκληρο χρόνο, έχει το θράσος να χαρακτηρίζει το κόμμα των μη προνομιούχων Ελλήνων, που είναι αποκλεισμένο απ’ όλους τους ολιγάρχες των ΜΜΕ… «συστημικό» και «χρυσή εφεδρεία των οικονομικά ισχυρών»!!!

Νωρίτερα, στο κείμενό του –στην φυλλάδα των Ιών- εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον… «αδιαμφισβήτητο ηγέτη» (εδώ γελάνε!) mister Tsipra, που… «πέτυχε, μέσα σε πέντε χρόνια σπουδαία πράγματα» (κι εδώ γελάνε!), αλλά και τον φόβο του για την απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική νεολαία. Πάρτε μια γεύση:

«Τους εκλογικούς αναλυτές απασχολεί η αυξημένη ψήφος των νέων προς τη Χρυσή Αυγή. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν τονίζεται επαρκώς ο συστημικός χαρακτήρας του μορφώματος αυτού. Δηλαδή δεν τονίζεται ότι η Ακρα Δεξιά, ενσωματώνοντας και νεοφασιστικά ή και νεοναζιστικά στοιχεία, αποτελεί τη χρυσή εφεδρεία των οικονομικά ισχυρών, όταν αυτοί θεωρούν ότι διακυβεύονται τα ποικίλα προνόμιά τους».

Έλεος, τι άλλο θ’ ακούσουμε ακόμα;