ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Όπως επισημάναμε σε προηγούμενα άρθρα μας, οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί αποφάσισαν την υπογραφή μιας νέας «Συμφωνίας Πρεσπών» μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, για την συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο. Κι αφού έκριναν ότι ο Τσίπρας δεν θα αντέξει πολιτικά μια νέα προδοσία –μετά απ’ αυτήν της Μακεδονίας μας- και θα εξαφανιστεί, τον στέλνουν προσωρινά στα… αποδυτήρια και φέρνουν τον «φρέσκο» Κούλη να την υπογράψει!

Βέβαια, για να φανεί ότι η ελληνική κυβέρνηση σύρεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να διαπράξει μια τέτοια προδοσία, πρέπει να «βομβαρδιστεί» η ελληνική κοινή γνώμη με την απειλή πολέμου!  

Δεν είναι τυχαίες, λοιπόν, οι αναφορές δύο κορυφαίων στελεχών της Νουδούλας, που έχουν σχέση με τα της εξωτερικής πολιτικής, σε μια τέτοια απειλή!

Έτσι, με αφορμή την επίσκεψη του Κούλη στο Καστελόριζο, η –πρώην ΥΠΕΞ- Ντόρα είπε τα εξής στον ΣΚΑΪ:

«Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Κυριάκου στο Καστελόριζο, σε μια στιγμή που είμαστε σε ένα μεγάλο πρόβλημα με την Τουρκία. Αυτή την στιγμή πάρα πολύ κοντά μας υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες είναι πρωτοφανείς. Έχω ζήσει προκλήσεις της Τουρκίας πολλές. Δεν είχε φτάσει ποτέ η Τουρκία σε τόσες δηλώσεις όπως κάνει σήμερα. Δεν είχαν γίνει ποτέ τόσες δηλώσεις για αποφυγή κρίσεως όπως γίνονται σήμερα. Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι μπροστά σε ένα πρόβλημα το οποίο μεγενθύνεται και -Θεός φυλάξοι- δεν ξέρω αν μπορεί να καταλήξει σε μια ανεπιθύμητη, ενδεχομένως και απ’ τις δυο πλευρές, αλλά τυχαία κρίση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πιθανότερος νέος ΥΠΕΞ του Μητσοτάκη, Γ. Κουμουτσάκος, μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΙ: «Όσο σωρεύεται η ένταση τόσο υπάρχουν πιθανότητες να κλιμακωθεί και να έχουμε επεισόδιο. Δηλώνουμε έντονα την ανησυχία μας που είναι υπαρκτή…».

Έλληνες, υπάρχει μόνον ένας τρόπος να αποτρέψουμε την νέα μεγάλη προδοσία! Να βγει ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές, για να μπει στην πρωτοπορία της εθνικής αντίστασης!

Ούτε μια ψήφο στους επίδοξους προδότες της Νουδούλας! Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!