ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗ

Ρουφιάνοι «αλληλέγγυοι», υπαλληλάκια του Σόρος, του Τραμπ και της Μέρκελ, ας μιλήσουμε για τις πραγματικές ρατσιστικές επιθέσεις!

Ένας νεαρός Έλληνας, λοιπόν, δέχθηκε 9 μαχαιριές στο θώρακα από «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη», πιθανότατα εξ’ Αλβανίας, δι’ ασήμαντον αφορμήν και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο των Αθηνών.

Η άγρια ρατσιστική επίθεση έγινε τα ξημερώματα στην περιοχή της Καλλιθέας, όταν το θύμα με την παρέα του εκινούντο επί της οδού Ματζαγριωτάκη. Στην συμβολή με την οδό Γρυπάρη πέρασαν από δίπλα τους δύο νεαροί «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» και ο ένας εξ’ αυτών σκούντηξε επίτηδες τον ώμο ενός νεαρού από την παρέα των Ελλήνων.

Όταν το θύμα ζήτησε εξηγήσεις, δέχθηκε 9 μαχαιριές στο στήθος, που ως από θαύμα πέρασαν λίγα εκατοστά κάτω από την καρδιά του!

Φυσικά, ο μαχαιροβγάλτης και ο συνεργός του την κοπάνησαν από το σημείο της επίθεσης, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο στο έδαφος.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!