ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΞΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΣΙΠΡΑ!

Σε  μια φοβερή καταγγελία προχώρησε ο γνωστός συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, μέσω Facebook. Σύμφωνα με αυτήν, Έλληνες στρατιωτικοί «απήγαγαν» Τούρκους φυγάδες, που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, και τους παρέδωσαν στις τουρκικές αρχές, κατόπιν κυβερνητικών εντολών!
Μάλιστα, η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες. Ιδού τι αναφέρεται στην καταγγελία Δοξιάδη:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις Τούρκοι νεαροί μηχανικοί πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας. Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!

Μέχρι ώρας, απαντήσεις δεν έχουν δοθεί από κανέναν κυβερνητικό παράγοντα. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί όσα καταγγέλλονται είναι αλήθεια;

(ΥΓ): Ζήτω το… ήθος της αριστεράς!