Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΥΓΗ!

Ένα πολύ περίεργο φαινόμενο παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα του ψεκασμένου Βελόπουλου. Αντί να συσπειρώνει τις δυνάμεις του και να προσελκύει νέες δυνάμεις, χάνει κι αυτούς που έχει!

Βροχή πέφτουν, λοιπόν, οι ατομικές (για την ώρα…) αποχωρήσεις στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του. Έτσι, μετά από τις αποχωρήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκη του συνεργαζόμενου κόμματος των δανειοληπτών, του Νίκου Μαστρογιάννη (Β΄ Πειραιώς), της Δώρας Αντωνίου (Α’ Πειραιώς), αποχώρησε και ο Βασίλης Γεωργαλάς (Β΄ Πειραιώς).

Ιδού η σχετική κοινοποίηση της αποχώρησής του:  

Θα ήθελα να ενημερώσω όλες τις φίλες και τους φίλους από την Νίκαια, το Κερατσίνι, το Πέραμα και την Σαλαμίνα, ότι ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ γιά τίς βουλευτικές εκλογές τής 7ης Ιουλιου 2019 στήν Β Πειραιως.

Δεν δέχομαι, ούτε είναι του χαρακτήρα μου να λάβω μέρος σε προδιαγεγραμμένα και προκαθορισμένα εκλογικά αποτελέσματα…
Ζητώ συγγνώμη από όλες και όλους τούς δικούς μου ανθρώπους για το ότι τους οδήγησα σε μία λανθασμένη πολιτική και κομματικη επιλογή μου.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπώ και υπηρέτησα σε όλη μου την ζωή την ιατρική και θα είμαι παρών σε κάθε αληθινή ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια.

Γνωρίζετε όλοι ότι σε κάθε σας ανάγκη θα είμαι δίπλα σας

ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Σ.Υ

(ΥΓ): Ο τελευταίος να… κλείσει την πόρτα!