ΖΑΕΦ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

Θερμό αποχαιρετισμό στον φίλο του, τον προδότη Τσίπρα, που χάνει νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν την εξουσία, απηύθυνε ο Σκοπιανός Ζάεφ και με την ευκαιρία βεβαίωσε τους δικούς του, ότι το μέλλον της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι εγγυημένο και με την επόμενη κυβέρνηση του Ελλαδιστάν. Την κυβέρνηση του Κούλη, που επανειλημμένως έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί την προδοτική συμφωνία, γιατί τάχα… δεν μπορεί να την καταγγείλει. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του:   

«Μετά τις αποφάσεις των πολιτικών σε όλους τους γείτονες, έτσι και στην φίλη γειτονική Ελλάδα, ακολουθούν οι αποφάσεις των πολιτών. Θα σεβαστούμε τις αποφάσεις τους. Εκτιμώ και σέβομαι τον φίλο μου Αλέξη Τσίπρα. Δημιουργήσαμε μια προσωπική φιλία. Ζήτησα ακόμη και από τους πολίτες να οικοδομήσουν μια τέτοια φιλία, όπως αυτή που έχω με τον πρωθυπουργό Τσίπρα. Και μάλλον θα παραμείνουμε φίλοι μέχρι το τέλος της ζωής μας, είτε θα είναι πρωθυπουργός είτε θα είμαι πρωθυπουργός. Γνωρίζω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών φέρνει μόνο όφελος. Η Συμφωνία επικυρώθηκε στα δύο κοινοβούλια και γνωρίζω ότι δεν υπάρχει πολιτικός ο οποίος να αντιτίθεται στα συμφέροντα των πολιτών που τηρούν τις συμφωνίες, οπότε το μέλλον αυτής της Συμφωνίας είναι εγγυημένο και θετικό».

Να τα βλέπουν αυτά οι -ουκ ολίγοι- αγνοί Έλληνες πατριώτες, που αντί της Χρυσής Αυγής προτίμησαν στις ευρωεκλογές την Νουδούλα, «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και να «διορθώσουν» την ψήφο τους στις προσεχείς εκλογές!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Μακεδονία μας ελληνική!