ΓΡΑΜΜΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΚΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

«Επτά κουίζ για δυνατούς λύτες» παρέθεσε γνωστό site κι ένα απ’ τα επτά «κουίζ» ήταν το εξής:

«Ποιος -στρατηγικός- σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ επιμένει πως αρχίζει να διαφαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να μην μπει στη Βουλή; Και ότι το ΚΚΕ έχει τις δυνατότητες εφόσον συμπεριφερθεί σωστά να είναι το τρίτο κόμμα στη Βουλή;».

Φυσικά, η απάντηση είναι τόσο εύκολη όσο και το τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια: είναι ο κομπλεξικός μπολσεβίκος Τάκης Θεοδωρικάκος, πρώην Γενικός Γραμματέας στο «φυτώριο» της ΚΝΕ, εν συνεχεία συνεργάτης των Λαλιώτη-Σημίτη την εποχή της μεγάλης λεηλασίας των δημοσίων ταμείων και νυν υποβολέας του Κούλη Νουδούλη και εμπνευστής των βρωμερών μπολσεβίκικων θεωριών περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Κι ως αμετανόητος σταλινομπολσεβίκος που είναι, τώρα σπρώχνει τον μοιραίο και άβουλο αρχηγίσκο της Δούλας Νουδούλας σε μεθοδεύσεις προκειμένου να βγει το πραγματικό κόμμα του, το ΚΚΕ, τρίτο!

Έλληνες πατριώτες που στις τελευταίες εκλογές προτιμήσατε αντί της Χρυσής Αυγής την Δούλα Νουδούλα, για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας», θα κάνετε δεύτερη συνεχόμενη φορά το ίδιο λάθος, να ψηφίσετε το κόμμα του μπολσεβίκου Θεοδωρικάκου; Εάν ναι, είστε άξιοι της τύχης σας!