ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, που συντρίφτηκαν από τον ελληνικό λαό και οδηγούνται με μαθητική ακρίβεια προς μια ακόμα μεγαλύτερη ήττα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, χαίρονται και πανηγυρίζουν για την πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, του μόνου πραγματικού τους αντιπάλου!

Ωστόσο, οι πιο ψύχραιμοι ινστρούχτορες του μπολσεβικισμού, προειδοποιούν τους… πανηγυριτζήδες συντρόφους τους πως η πτώση των ποσοστών δεν σημαίνει πως απηλλάγησαν από τον φόβο του ΛαΪκού Εθνικιστικού Κινήματος, που απειλεί την 45ετή ιδεολογική τους κυριαρχία. Αναγράφει σχετικά η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ:  

«Μήπως όμως είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι ξεμπερδέψαμε με την Ακροδεξιά και τους νεοναζιστές; Στο ερώτημά μας απαντά η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου Βασιλική Γεωργιάδου, η οποία τονίζει πως ακόμη κι έτσι, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, η Χρυσή Αυγή μπόρεσε και κινητοποίησε το 5% του σώματος των ψηφοφόρων να τη στηρίξει. Συνεπώς απέχουμε ακόμη από την οριστική της εξάλειψη».

Ισχυρή Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές, για να δικαιώσουμε τους χειρότερους φόβους των μπολσεβίκων!