«ΑΠΕΔΡΑΣΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ… ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

«Απέδρασε» χθες το βράδυ από τις αγροτικές (!!!) φυλακές της Τίρυνθας ο κόκκινος τρομοκράτης Μιχαηλίδης, γνωστός ως ο «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Ο Μιχαηλίδης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην παρακρατική τρομοκρατική οργάνωση – ένοπλη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη το 2011 – όπου είναι κοινό μυστικό πως μαζί με τα άλλα συντρόφια είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκο, για να «ξεμπερδέψει» το σύστημα με την Χρυσή Αυγή!

Σημειωτέον, ότι για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί και ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος που επίσης είναι τρόφιμος των –ανοιχτών!- αγροτικών φυλακών της Τίρυνθας, ενώ πριν από λίγο καιρό οι προστάτες της κόκκινης τρομοκρατίας αποφυλάκισαν κανινικά και με το νόμο τον έτερο καταδικασθέντα για την ληστεία στο Βελβεντό, «κοινωνικό αγωνιστή» Ρωμανό.

Άραγε, πρόκειται μόνο περί «τακτοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ στα δικά του παιδιά πριν απέλθει από την εξουσία, ή μήπως η τρομοκρατία θα είναι το τελευταίο καταφύγιο των απελπισμένων μπολσεβίκων, για να κλείσει τους ανοιχτούς «λογαριασμούς» τους με τους Έλληνες εθνικιστές, ενόψει της αναμενόμενης ήττας τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου;

(ΥΓ): Η κόκκινη τρομοκρατία δε θα περάσει – Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα νικήσει!