ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Κάποιες «περίεργες» αναφορές έκανε η υπεύθυνη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία, Γιούρι Κιμ, μιλώντας στο 35o συνέδριο της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) στην Ουάσινγκτον. Ιδού:

«Ευελπιστούμε θερμά και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι οι ΝΑΤΟϊκοί μας σύμμαχοι δεν θα έρθουν σε σύγκρουση. Αυτό δεν ωφελεί κανέναν… Είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσουμε ιδιαίτερα μέτρα για να αποφύγουμε μια τέτοιου είδους σύγκρουση. Γι’ αυτό και έχουμε υποστηρίξει τόσο πολύ τα βήματα που έχουν κάνει οι ελληνικές κυβερνήσεις, κάποιες σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλες, για προσέγγιση με την Άγκυρα… Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να πιέζουν και τις δύο πλευρέςΈχουμε τη δυνατότητα και θα προσπαθήσουμε να μην έρθουν οι δύο μας σύμμαχοι σε μια μεγάλη σύγκρουση».

Ερωτηθείσα δε για το αν ανησυχεί για την πιθανότητα ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, η Γιούρι Κιμ απάντησε ότι ως διπλωμάτης έχει την υποχρέωση να είναι προετοιμασμένη ακόμα και για το χειρότερο σενάριο!

Τι κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις άκρως κινδυνολογικές αναφορές; Είναι προφανές, ότι οι διεθνείς γκάνγκστερς επισείουν τον μπαμπούλα της πολεμικής σύγκρουσης, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια συμφωνία τύπου Πρεσπών μεταξύ Ελλάδος – Κύπρου και Τουρκίας, για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο, «καζάν-καζάν»!

Κι όπως φαίνεται, την νέα αυτή ΠΡΟΔΟΣΙΑ την έχει «χρεωθεί» η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, της δούλας Νουδούλας, κι έτσι εξηγούνται τα φαινομενικώς ακατανόητα «λάθη» που έκανε ο Τσίπρας λίγο πριν τις εκλογές, στέλνοντας κόσμο στην Νουδούλα, αλλά και η απόφασή του να «αποδράσει» από την εξουσία με πρόωρες εκλογές – και δευτερευόντως λόγω του νέου Μνημονίου που μας ετοιμάζουν οι «δανειστές»!