ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ «ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ»

Μπορεί να μην ικανοποιεί τα… κουλτουριάρικα γούστα τους, γιατί είναι «χαμηλού επιπέδου», αλλά οι πάσης φύσεως μαρξιστές είναι ενθουσιασμένοι –αν και… ντρέπονται γι’ αυτό- από τις επιδόσεις του τσαρλατάνου Βελόπουλου στην αφαίρεση ψήφων πατριωτών που θα κατέληγαν στην Χρυσή Αυγή και τον παρακινούν να συνεχίσει για να τους απαλλάξει από τον μεγάλο τους φόβο. Ιδού η… εξομολόγηση ενός μαρξιστή, σε άρθρο υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Εμπρός, Κυριάκο Βελόπουλε!»:
«Όμως δεν είναι Χρυσή Αυγή, δεν είναι μαχαιροβγάλτες. Όμως πιστεύω ότι ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος δεν έχει καμιά τέτοια πρόθεση και αυτό είναι που τον διαφοροποιεί θετικά από την Χρυσή Αυγή, η οποία έχει ποντάρει πολιτικά σε έναν συμπαγή λόγο μίσους ως διαφοροποιητικό στοιχείο από τους «άλλους»… Επικίνδυνο» είναι ακόμη γιατί προκαλεί ικανοποίηση σε κάποιους που, όπως εγώ, χαίρονται και στηρίζουν ό,τι αφαιρεί δύναμη από τους εγκληματίες του Μιχαλολιάκου».

Κατά τα άλλα, οι μαρξιστές θεωρούν τον τσαρλατάνο Βελόπουλο ακίνδυνο να δημιουργήσει προβλήματα στην ιδεολογική κυριαρχία τους (που είναι η βάση και της πολιτικής κυριαρχίας…), μιας και η φιλοδοξία του εξαντλείται στο να γίνει ο «Καμμένος» του Μητσοτάκη:

«Ο κ. Βελόπουλος θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι μπορεί από το πολιτικό σύστημα, επιδιώκοντας να παίξει με τους όρους του και, αν σταθεί δυνατόν, να απορροφηθεί από κάποιον μεγαλύτερο σχηματισμό, όπως τη Νέα Δημοκρατία, με καλύτερους όρους από το αν ήταν ένας απλός βουλευτής στις λίστες της.
Με την έννοια αυτή δεν είναι επικίνδυνος, αφού στο πρώτο κόκκαλο εξουσίας θα ανταποκριθεί με ευγνωμοσύνη».

Τέτοιους σαν τον Βελόπουλο θέλουν οι μαρξιστές, για να συνεχίσουν να μας κάθονται στο σβέρκο για άλλα 50 χρόνια! Έλληνες πατριώτες, θα τους κάνετε τη χάρη;