ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: «ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ;

Ξεθάρρεψαν μετά από το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών κι ένας-ένας οι υπεύθυνοι της μνημονιακής δυστυχίας των Ελλήνων ζητούν την περαιτέρω πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, για να φέρουν ανενόχλητοι νέες μνημονιάρες ίσαμε το μπόι τους!

Τελευταίο κρούσμα ο θρασύς Μπουμπούκος –ένας από τους λίγους που… ευτύχησε να υπερψηφίσει όλα τα Μνημόνια, δηλώνοντας ότι ακόμα κι αν δεν υπήρχαν τα Μνημόνια θα έπρεπε να τα ανακαλύψουμε!- ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ και στην σχετική με την Χρυσή Αυγή ερώτηση απάντησε ως εξής:

«Ελπίζω να παρουσιάσει περαιτέρω συρρίκνωση στην εθνική κάλπη. Πιστεύω ότι έχει επιτευχθεί κάτι σημαντικό. Η Χρυσή Αυγή είναι πια εκτός μόδας. Όλα αυτά ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα η Χρυσή Αυγή έχει φανεί στο περισσότερο τμήμα του ελληνικού λαού τι πραγματικά είναι, και πιστεύω ότι αυτό έχει παίξει ρόλο στην πτώση των εκλογικών της ποσοστών. Ελπίζω αυτή η πτώση να συνεχιστεί για το καλό της Δημοκρατίας μας».

Κι εδώ πλέον προκύπτει αβίαστα το ερώτημα: Έλληνες πατριώτες, θα κάνετε τη χάρη σ’ αυτόν τον σαλτιμπάγκο της πολιτικής; Εάν ναι, τότε είστε άξιοι της τύχης σας και σας πρέπουν Μνημόνια μέχρι που να σβήσει ο ήλιος!

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, τα συντρόφια του ΑΠΕ-ΜΠΕ απέφυγαν επιμελώς να ρωτήσουν τον θεωρητικό των Μνημονίων σχετικά με το μόρφωμα του Βελόπουλου. Διόλου τυχαία, διότι αυτός είναι ο «ενδιάμεσος» μεταξύ των δύο Κούληδων, Μητσοτάκη και Βελόπουλου!

(ΥΓ) 2: Μασκαρά Μπουμπούκο, ετοιμάσου για τα εγκαίνια του ισλαμικού τζαμιού στην Αθήνα και σκάσε! Και να ντυθείς γιουσουφάκι, που σου πάει πολύ!