ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ: ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Μετά από τους τελευταίους σταλινικούς στην Ευρώπη και του κλεφτοπασοκαράδες και ο Κούλης Νουδούλης εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για την υποχώρηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, κατά την χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ 1:  «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι, σε αντίθεση με ότι έγινε στην υπόλοιπη Ευρώπη, μπορέσαμε να συμπιέσουμε όχι μόνο εμείς ως Ν.Δ., αλλά συνολικά το πολιτικό σύστημα, τις πιο ακραίες εκφάνσεις του ακροδεξιού νεοναζιστικού λόγου».

Μάλιστα, προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι έχει σχέδιο να «συμπιέσει» την Χρυσή Αυγή στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, «ώστε να μείνει εκτός κοινοβουλίου».

Η οφειλόμενη απάντησή μας στο θρασύτατο αυτό πράμα:

1ον) Και ο προκάτοχός του, Αντωνάκης Σαμαράς, εκαυχάτο κάποτε ότι θα πάει την Χρυσή Αυγή στο 2%. Μάλιστα, τις πρώτες μέρες των διώξεων, βιάστηκε να ανακοινώσει στα αφεντικά του (σε σύναξη του εβραϊκού λόμπι της Νέας Υόρκης…) ότι «τους τελείωσα». Το ποιος τελείωσε ποιον είναι γνωστό!

2ον) Είναι λογικό να θέλει να «εξαφανίσει» την Χρυσή Αυγή, για να μην υπάρχει στην χώρα εθνική αντιπολίτευση, να τον ελέγξει όταν θα εφαρμόζει την προδοσία των Πρεσπών και να αντισταθεί όταν θα προχωρήσει στην νέα προδοσία, υπογράφοντας τη δική του «Συμφωνία των Πρεσπών» με τους Τουρκαλάδες, για συνεκμετάλλευση «καζάν-καζάν» του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο ή όταν θα μας φορτώνει νέα απεχθή Μνημόνια ή όταν θα συνεχίζει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα πολλά. Και το ερώτημα βέβαια είναι αν θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο οι Έλληνες πατριώτες με την ψήφο τους! Δική τους η επιλογή, δικές τους και οι ευθύνες! Ας μην πουν μετά όμως, ότι δεν ήξεραν!   

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!