ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ… ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣ!

Τον εξωφρενικό ισχυρισμό, ότι η δολοφονική δράση του Κουφοντίνα μπορεί να εκληφθεί ότι συνιστά… ιδεολογία στην οποία δεν υφίσταται σωφρονισμός, περιέχει η απόφαση του ποινικού τμήματος του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα «Εστία»!

Πρόκειται για την απόφαση με την οποία καλείτο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου να αναιρέσει το βούλευμά του με το οποίο δεν δινόταν άδεια στον… επαναστάτη Κουφοντίνα, που επί της ουσίας παρέχει νομικό άλλοθι σε κάθε κομμουνιστή τρομοκράτη, που σκοτώνει κόσμο επικαλούμενος την ιδεολογία του.

Είναι τυχαίο το ότι το άλλοθι στους κομμουνιστές τρομοκράτες παρέχεται από την «αστική» (όπως την αποκαλούν τα συντρόφια…) δικαιοσύνη, δηλαδή από το «βαθύ κράτος» μιας χώρας; Ασφαλώς και όχι. Αποδεικνύεται, ότι η κομμουνιστική διείσδυση είναι τόσο βαθιά που φτάνει μέχρι τους κορυφαίους θεσμούς του ψευδοκράτους. Κι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, που προέκυψε την τελευταία τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς των μαρξιστών, από το «σωτήριον» έτος 1974 μέχρι σήμερα, με την ανοχή της ψοφοδεξιάς. Μια διείσδυση που μόνο μια ισχυρή Χρυσή Αυγή μπορεί να αχρηστεύσει!