ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ! ΕΧΑΣΕ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ

Μια σημαντική παράμετρος του χθεσινού Β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, ήταν η συντριπτική ήττα που υπέστη το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος – την οποία, για ευνόητους λόγους απέκρυψαν οι πρώην κνίτες των ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου.

Έτσι, στους δήμους Πετρούπολης, Καισαριανής, Χαϊδαρίου και Ικαρίας, οι κουκουέδες δήμαρχοι ηττήθηκαν κατά κράτος από τους αντιπάλους τους και μόνο στην πόλη με τα… 55 π επικράτησε εκ νέου ο κουκουές – γιατί κάνει ωραία… καρναβάλια. Τέσσερα στα πέντε!

Είχε προηγηθεί βεβαίως η ήττα –που εμφανίστηκε ως… νίκη- στις ευρωεκλογές, όπου τα κουκούδια πήραν μικρότερο ποσοστό κι απ’ αυτό που είχαν πάρει στις προηγούμενες ευρωεκλογές, αλλά κι απ’ αυτό που είχαν πάρει στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, παρότι τα δύο άλλα κομμουνιστικά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και Λαφαζαναίοι) απώλεσαν 12 ολόκληρες μονάδες! Και μαζί με την εκλογική ήττα, αποκαλύφθηκε και το ισχνό 3,7% του ΚΚΕ στην ψήφο των νέων, για να δέσει το… γλυκό!

Εμπρός για νέα ήττα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, μέχρι που να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη αυτό το όνειδος της σύγχρονης Ελλάδας!