Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ, ΣΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ διάφοροι πολιτικοί του φίλοι την κάνουν με… ελαφρά πηδηματάκια από τα ψηφοδέλτια του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ο πονηρός Βενιζέλος το χτυπάει εκεί που πονάει!

Σήμερα, λοιπόν, εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ, όπου έδωσε την δική του εκδοχή για τα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη με την μαντάμ… Φωτοσόπη.

Αυτά βέβαια είναι αδιάφορα για τον πολύ κόσμο (τα «σου’ πα, μου’ πες» για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας…) και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε μ’ αυτά.

Απ’ όλα αυτά που είπε, θα κρατήσουμε μόνο μια φράση του, που… τρελαίνει το μυαλό των κλεφτοπασοκαράδων: «Αντί να μετέχουμε στο στρατόπεδο της νίκης, πάμε να κρατήσουμε το χέρι του ΣΥΡΙΖΑ για να είμαστε δύο φορείς της αντιπολίτευσης».

Πράγματι, αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα για το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ενόψει των επερχόμενων εκλογών: τι θα κάνει την επόμενη μέρα! Αν θα μπει σε συγκυβέρνηση με τον –προθυμότατο!- Κούλη ή αν θα μείνει εκτός νυμφώνος, για να κρατάει τα… μπόσικα στον Τσίπρα. Είναι δεδομένο πως οι κλεφτοπασοκαράδες είναι μαθημένοι στην εξουσία και τη… μαρμίτα και ήδη τέσσερα χρόνια εκτός μάσας τους έχουν… πληγώσει. Πάει πολύ να μείνουν στην απ’ όξω κι άλλα τέσσερα χρόνια! Οπότε, εμφανίζοντας ο Βενιζέλος την Φώφη ως ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, που θα κρατήσει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση, δίνει το σύνθημα στα διψασμένα για εξουσία –και μάσα!- στελέχη να εγκαταλείψουν το σκάφος και να κάνουν ατομικές συμφωνίες με τους παράγοντες της Νουδούλας, για «αξιοποίησή» τους στον κρατικό μηχανισμό την «επόμενη μέρα» – συμπαρασύροντας και τους ψηφοφόρους τους. Το οποίον σημαίνει, ότι η κλεφτοπασοκαρία θα διαλυθεί εις τα εξ’ ων συνετέθη!

(ΥΓ): Άντε και καλά… σαράντα!