ΟΥΑΟΥ! Ο «ΙΟΣ» ΨΑΡΡΑΣ –ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Έχουμε αναφερθεί στην προετοιμασία του τσαρλατάνου Βελόπουλου για να παίξει το ρόλο του «Καμμένου» του Μητσοτάκη, στην περίπτωση που η Νουδούλα δεν έχει αυτοδυναμία, ή σε μια δύσκολη στιγμή που μπορεί να απολέσει την αυτοδυναμία (π.χ. σε περίπτωση νέου Μνημονίου ή υπογραφής συμφωνίας τύπου Πρεσπών για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου και της Κύπρου).

Ναι αλλά τι θα πει η ιδεολογικά κυρίαρχη ακροαριστερά; Θα δώσει την… απαραίτητη συναίνεση, χωρίς την οποία δεν κάνουν βήμα οι ψοφοδεξιοί υποτελείς;   

Η πρώτη αντίδραση του διαβόητου Ψαρρά σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ήταν θετική. Ιδού πως ο εν λόγω διαχώρισε το μόρφωμα του Βελόπουλου από την… τρισκατάρατη Χρυσή Αυγή, δίνοντας ταυτόχρονα το «πράσινο φως» για την μελλοντική συγκυβέρνηση: «Είναι σημαντική η διαφορά τους. Όσο ακραία κι αν είναι η ρητορική του Βελόπουλου, το γεγονός ότι αναγκάζεται να μιλήσει εναντίον του ναζισμού και ότι βέβαια δεν διαθέτει και ούτε σκοπεύει να αποκτήσει ομάδες κρούσης και τάγματα εφόδου, είναι θετικό κατά την γνώμη μου… Η ΝΔ θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τον χώρο της Ελληνικής Λύσης ως δεξαμενή άντλησης ψήφων, στη λογική της χαμένης ψήφου. Σε ένα δεύτερο στάδιο και σε περίπτωση που αντέξει την επίθεση αυτή η Ελληνική Λύση, τότε μπορούμε να δούμε μετά τις εκλογές κυβερνητική σύμπραξη…».

Να τον μαυρίσει ο λαός τον μελλοντικό «Καμμένο», πριν μας κάτσει στο σβέρκο!