ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ… Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ

Φρένο στους πανηγυρισμούς των κάθε λογής «δημοκρατών» βάζει ο μπολσεβίκος Κούλογλου, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του, υπό τον τίτλο: «Μείωση ποσοστών της Χρυσής Αυγής: Δεν είναι και για πανηγυρισμούς».

Ας δούμε τα κυριότερα σημεία του σκεπτικού του: «η μείωση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές συνοδεύτηκε από ένα επιφώνημα ανακούφισης ως δείγμα θετικό. Με μια πιο προσεκτική ματιά, όμως δεν δικαιολογείται ούτε η ικανοποίηση ούτε ο εφησυχασμός για την ακροδεξιά στη χώρα.

Στη «Δεξιά Πολυκατοικία» η ακροδεξιά κατέχει πλέον τα ρετιρέ και τα προνομιούχα διαμερίσματα ενώ η κεντροδεξιά έχει συμπιεστεί στον πρώτο όροφο, στα διαμερίσματα των «οικοπεδούχων» της αντιπαροχής. Η Χρυσή Αυγή μπορεί να συρρικνώνεται σε ποσοστά όμως εδώ και χρόνια η πολιτική της επιρροή στο πολιτικό σύστημα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα εκλογικά της ποσοστά».

Προφανώς, οι μπολσεβίκοι του TVXS θεωρούν ότι το αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής σ’ αυτές τις εκλογές ήταν συγκυριακό, κι ότι οι ψηφοφόροι της που έφυγαν λόγω της έντονης πόλωσης που επικράτησε μπορεί να επανακάμψουν, εφόσον δεν απέρριψαν τις εθνικές ιδέες, που απειλούν να γκρεμίσουν την ιδεολογική κυριαρχία του αριστερισμού στην ελληνική κοινωνία.