ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΖΗΤΟΥΝ «ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ» ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ;

Η πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές έδωσε –μεταξύ των άλλων- και την ευκαιρία στην κουκουεδία να καλύψει τα χάλια της (ενώ τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν κατά 10% και των Λαφαζαναίων κατά 2%, το ΚΚΕ όχι μόνο δεν εισέπραξε τίποτα, αλλά είδε και τα ποσοστά του να υποχωρούν…) και να βγει κι από πάνω!

Τώρα, τα τελευταία σταλινικά απολιθώματα σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, ζητούν την ολοκληρωτική εξαφάνιση της πολιτικής έκφρασης των Ελλήνων πατριωτών, στις επικείμενες εκλογές, προφανώς για να αλωνίζουν χωρίς αντίπαλο. Πάρτε μια γεύση:    

«Ακόμη χαμηλότερα!

Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, ο λαός μπορεί και πρέπει να δώσει μια δυνατή απάντηση στα φασιστοειδή και σε όσους τα αβαντάρουν. Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η συμμορία των εγκληματιών της Χ.Α. πρέπει να πέσει ακόμη χαμηλότερα, να απομονωθεί και να τσακιστεί πολιτικά. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, ο λαός με την ψήφο του μπορεί να θέσει εκτός Βουλής το ναζιστικό αυτό έκτρωμα…».

Έλληνες πατριώτες που αυτή τη φορά προτιμήσατε την Νουδούλα «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και τον τσαρλατάνο ελλαδο-χριστέμπορα Βελόπουλο, θα κάνετε τη χάρη των λυσσασμένων εχθρών του Έθνους στις επικείμενες εκλογές ή θα επιστρέψετε στην Χρυσή Αυγή, για να… σκάσουν από το κακό τους; Η επιλογή δική σας!