ΤΟΝΙΑ ΜOΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

Μεταξύ των άλλων υποψηφίων της ψευτοδεξιάς Νουδούλας που ανακοινώθηκαν χθες, ήταν κι αυτό της Τόνιας Μoροπούλου, καθηγήτριας του Πολυτεχνείου.

Μόνο που η λεγάμενη πολύ πριν γίνει καθηγήτρια υπήρξε φοιτήτρια του Πολυτεχνείου, την περίοδο της στημένης εξέγερσης. Και σαν φοιτήτρια ήταν ηγετικό στέλεχος της ΚΝΕ και Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης, γνωστή στο κομμουνισταριό ως «η φωνή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου» – μετά την Δαμανάκη.

Ας θαυμάσουν οι ψοφοδεξιοί τι είχε δηλώσει σχετικά πρόσφατα για τους ανύπαρκτους νεκρούς, σε μια μελοδραματική συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο: «Όταν το απόγευμα της 16ης Νοεμβρίου ήρθαν στη Συντονιστική να μας φέρουν την ταυτότητα του πρώτου νεκρού, κάποιοι άνθρωποι που πάνω τους είχανε αίματα…και ό,τι άλλο τέλος πάντων ήταν το αποτέλεσμα του πυροβολισμού… εκείνη την ώρα προβληματιστήκαμε και είπαμε «τώρα τι θα πούμε στον κόσμο;». Και θυμάμαι ότι πήγα στον πομπό και φωνάζαμε με τους άλλους που ήταν εκεί: «Ελληνικέ λαέ σου λέμε την αλήθεια. Ελληνικέ λαέ μας σκοτώνουν. Κατέβα στους δρόμους”».

Παρεμπιπτόντως, η Μoροπούλου βρέθηκε αργότερα στο υφυπουργείο Νέας Γενιάς (επί υπουργίας Λαλιώτη) και εντάχθηκε στο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.

Έλληνες πατριώτες που αντί της Χρυσής Αυγής προτιμήσατε στις πρόσφατες εκλογές την Νουδούλα, «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας», δείτε ποιους και ποιες μαζεύει η Νουδούλα και φροντίστε να μην ξανακάνετε στις προσεχείς εκλογές το ίδιο λάθος, διότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού – και γυναικός σοφής!

Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!