Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ!

Μετά τα τρελά πανηγύρια της κλεφτοπασοκαρίας γιατί εκτόπισε την Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση (χάρη σε κάποιους πατριώτες που προτίμησαν την Νουδούλα «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και τον τσαρλατάνο Βελόπουλο…), τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Έτσι, μια απόφαση του παγκόσμιου αφέντη Σόρος, για «αποκατάσταση» του Καμίνη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής…), κλυδωνίζει το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων και το φέρνει ένα βήμα πριν από την διάσπαση!

Διότι, τη θέση αυτή την είχε υποσχεθεί η μαντάμ Φώφη (Φωτοσόπη!) στον Βενιζέλο, ο οποίος τώρα ωρύεται για «σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ» κι είναι έτοιμος να… γκρεμίσει την πόρτα της εξόδου και να πάει προς Νουδούλα μεριά. Το θέμα είναι αν θα φύγει μόνος του ο Βενιζέλος ή θα φτιάξει κάποιο πολιτικό σχήμα και πάρει κι άλλους μαζί του, για να μπουν στην Νουδούλα ως συνεργαζόμενοι κι όχι ως προσχωρήσαντες. Κι είναι κάμποσοι μέσα στην κλεφτοπασοκαρία που το επιθυμούν σφόδρα!

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μείνει ο Βενιζέλος προσωρινά στην άκρη, καθότι έχει πάρει την υπόσχεση από τους Κούληδες πως θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της δημοκρατίας, αλλά μέχρι τις εκλογές θα χτυπάει ανελέητα την κλεφτοπασοκαρία, στέλνοντας με τον τρόπο του –και με τους μηχανισμούς που διαθέτει μέσα στο ΠΑΣΟΚ- ψηφοφόρους στην Νουδούλα.

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν…