IN VITRO

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Η λατινική φράση In vitro στην κυριολεξία σημαίνει μέσα σε γυαλί και χρησιμοποιείται σήμερα στην επιστήμη της βιολογίας για πειράματα που πραγματοποιούνται μέσα σε δοκιμαστικούς σωλήνες όπου δεν υπάρχει ζωή. Ο παραλληλισμός είναι εμφανής με τη σύγχρονη μορφή των πολιτικών επιλογών των ελλήνων στις εκλογικές διαδικασίες. Η απαξίωση της πολιτικής, ειδικά τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια οδήγησε το εκλογικό κοινό σε μια In vitro Μετάλλαξη, τόσο σε επίπεδο επιλογών όσο και σε επίπεδο αποχής.

Η προεκλογική πολιτική χαβούζα του ψευτοσυνταγματικού τόξου απέδειξε περίτρανα πως το επίπεδο των πολιτικών που εξουσιάζουν τη χώρα είναι από χαμηλό έως ανύπαρκτο. Μέσα σε αυτήν την προεκλογική πόλωση η επικαιρότητα απέδειξε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι δυσεπίλυτα από τη στιγμή που την εξουσία κατέχουν κρυπτοκομμουνιστές. Σε μια χώρα που η εγκληματικότητα ανθεί κύριο θέμα της ειδησεογραφίας ήταν οι μπογιές που έριξαν οι βολεμένοι ρουβίκωνες στον ναό της δημοκρατίας τους. Οι ίδιοι που οδύρονται για το τι αντιπροσωπεύει η βουλή είναι οι ίδιοι που την έχουν μετατρέψει σε κέντρο διαφθοράς.

Την ίδια στιγμή παροιμιώδης ήταν η δήλωση Βούτση περί λαϊκών αγώνων και άλλων τέτοιων φαιδρών, όταν ο ίδιος διέκοψε τις προσαγωγές των χαϊδεμένων του παιδιών δύο χρόνια πριν σε μια άλλη εισβολή. Μέσα σε αυτόν τον οχετό πολιτικής ασχήμιας ο ΣΥΡΙΖΑ περιόδευε ως τσίρκο μισθώνοντας δήθεν φανατικούς οπαδούς με το αζημίωτο, μέσα στα πλαίσια προφανώς της περαιτέρω μείωσης της ανεργίας.

Ταυτόχρονα η ανύπαρκτη δεξιά της ΝΔ αναλώνονταν σε αστεϊσμούς και λογοπαίγνια και όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι απόγονοι των μογγολικών φύλων της κεντρικής Ασίας και σημερινοί κάτοικοι ελληνικών εδαφών απειλούν με πόλεμο και ζητούν αποζημιώσεις για τη γενοκτονία των Ελλήνων εις βάρος τους.

Σε αυτόν τον αγώνα δυστυχώς η πλειοψηφία του λαού μας έδειξε πως συνεχίζει να εμπιστεύεται τα κόμματα της διαπλοκής, της οικονομικής απάτης και της προδοσίας, ενώ μια μεγάλη μερίδα διαλέγει την αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Είναι σίγουρο πως οι καταστάσεις στο μέλλον θα χειροτερέψουν για την Ελλάδα, μέσα στα πλαίσια των συνεχών ανακατατάξεων και είναι πολύ πιθανό, αν ο λαός συνεχίζει αυτή την παθητική στάση να αποτελέσει μια άψυχη μάζα καταναλωτών σε κατάσταση In vitro, δηλαδή ως πείραμα του δοκιμαστικού σωλήνα, μια μάζα χωρίς ζωή. Ο δικός μας αγώνας γίνεται ώστε τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας να αντισταθούν σε μια βαθιά ριζωμένη νόσο, που απειλεί να κατασπαράξει τον ζώντα Ελληνισμό.

Τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων της περασμένης Κυριακής ανήκουν πλέον στο παρελθόν και θα διαμορφώσουν τις όποιες μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις. Ο τιτάνιος Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με ίδιες δυνάμεις και χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση, δείχνει το μέγεθος της πίστης των Ελλήνων Εθνικιστών στον ιερό σκοπό μας. Για εμάς ήταν μια μάχη ακόμα, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Όποιος θέλει να αγωνιστεί για ένα ελπιδοφόρο μέλλον δεν έχει παρά να συνταχθεί πίσω από τα λάβαρά μας για να πάρει σάρκα και οστά το σύνθημα μας, «θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω» και για αυτόν το σκοπό θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος του χρόνου, ανεξαρτήτως ποσοστών, έτσι για την “τιμή των όπλων”!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ