ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Γράφει ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Τελικά ο γεμάτος λύσσα πόλεμος ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου είχε αποτέλεσμα, αλλά όχι το αποτέλεσμα που ήθελαν! Από τη μία πλευρά, ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία κτύπησε με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αποκλεισμούς διώξεις, απαγορεύσεις.

Πλήθος οι επιθέσεις κατά των γραφείων μας, χωρίς ποτέ να συλλάβουν κανέναν…

Τρομοκρατία στους ιδιοκτήτες χώρων ομιλιών σε αίθουσες και ξενοδοχεία και πλήρως αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Όπου αναγγέλλαμε συγκέντρωση, υπήρχε αντισυγκέντρωση με τις ευλογίες του κράτους και των αρχών. Και από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία με την βρώμικη προπαγάνδα της έλεγε ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Επίσης, χρησιμοποιώντας σαν βάση της το επιχείρημα αυτό και έχοντας ατέλειωτα υλικά μέσα και μεγάλη προβολή από τα ΜΜΕ έπαιζε το παιχνίδι της πόλωσης, λέγοντας ότι δεν πρέπει να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά Ν.Δ. για να φύγει ο Τσίπρας. Αυτοί που τους πίστεψαν θα διαπιστώσουν πριν να περάσει πολύς καιρός ότι έκαναν λάθος.

“Απόλυτος ο αποκλεισμός του Κινήματός μας”

Δώσαμε έναν υπέροχο υπέρ πάντων αγώνα τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και σε δρόμους και σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά, για το ζήτημα της Μακεδονίας μας, ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα που καταδείξαμε ότι η Νέα Δημοκρατία το έχει αποδεχθεί δηλώνοντας δια στόματος αυτού του ίδιου του προέδρου της ότι θα τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Όμως, αυτό ο λαός της Βορείου Ελλάδος δεν το εκτίμησε δίνοντας…

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.pronews.gr/opinion-makers/776772_hasame-mia-mahi-alla-ohi-ton-polemo