ΣΑΡΩΝΕΙ Ο «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»;

Άσχημα είναι τα χαμπέρια για τους Εβραίους στην Γερμανία.

Αυτές τις μέρες, ο επίτροπος της γερμανικής κυβέρνησης για τον αντισημιτισμό τους κάλεσε να αποφύγουν να φορούν δημοσίως το κιπά (το παραδοσιακό εβραϊκό κάλυμμα της κεφαλής), λόγω της αύξησης των εναντίον τους επιθέσεων.
Ο Φέλιξ Κλάιν μάλιστα πρόσθεσε ότι η άποψή του για το ζήτημα «έχει αλλάξει σε σχέση με παλαιότερα».

«Δεν μπορώ να προτείνω στους Εβραίους να φορούν το κιπά συνεχώς και παντού στη Γερμανία”, δήλωσε στον όμιλο εφημερίδων Funke.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της… επαγρύπνησης, το 2018 διαπράχτηκαν 1.646 επιθέσεις εναντίον Εβραίων, ήτοι αύξηση κατά 10% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν είπε ότι τα σχόλια του Κλάιν τον “σόκαραν” και χαρακτήρισε «συνθηκολόγηση του αντισημιτισμού» και απόδειξη ότι οι Εβραίοι δεν είναι ασφαλείς στη Γερμανία την προειδοποίηση για το κιπά.
Βέβαια, και ο Κλάιν και ο Ριβλίν απέφυγαν επιμελώς να αναφερθούν στους λόγους της αύξησης του «αντισημιτισμού» στην Γερμανία, διότι προφανώς είχαν τους λόγους τους. Που έχουν να κάνουν με τα «προσφυγάκια» από τις μουσουλμανικές χώρες, τα οποία καταγράφονται ως δράστες στις περισσότερες επιθέσεις κατά των Εβραίων – κι όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Βλέπετε, οι νεοταξίτες δεν μπορούν να τα έχουν όλα δικά τους! Μάζεψαν φανατικούς μουσουλμάνους στην Ευρώπη, για να διαλύσουν τον εθνικό ιστό των χωρών της, εισπράττουν «αντισημιτισμό»!