ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ»!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις συνέπειες της προδοσίας των Πρεσπών, που δεν είναι μόνο αυτές που φαίνονται εκ πρώτης όψεως – η προδοσία του ονόματος και η αναγνώριση της «μακεδονικής» γλώσσας και ταυτότητας.

Μία εξ’ αυτών, θα είναι η επίσημη αναγνώριση «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα και προς αυτήν την κατεύθυνση πιέζουν πλέον οι Σκοπιανοί.

Σε πρώτη φάση δε, εκμεταλλεύονται τις 6.300 ψήφους που πήρε το «Ουράνιο Τόξο» στις ευρωεκλογές. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα του «Βαλκανικού Περισκοπίου» των Σκοπίων:  

«Το κόμμα των «Μακεδόνων στην Ελλάδα κέρδισε 6.300 ψήφους στις ευρωπαϊκές εκλογές, σύμφωνα με μέλος του ‘Βινοζίτο’ (Ουράνιο Τόξο).

Λένε ότι αριθμός ήταν αναμενόμενος και πραγματικός και ότι σε όλες οι εκλογές φέρνουν πάνω κάτω τις ίδιες ψήφους.

Όπως μας εξηγούν  από το «Βινοζίτο’, γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο με αυτές τις συνθήκες στην Ελλάδα να αναδείξουν έναν ευρωβουλευτή, επειδή χρειάζονται περίπου 200 χιλιάδες ψήφους ή το 3% του συνολικού αριθμού των ψηφοφόρων.

Ο αριθμός των ψήφων που έχουν κερδηθεί δεν είναι σημαντικός, αλλά με τη συμμετοχή αυτή δείχνουμε στο ευρωπαϊκό κοινό ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα. Εάν οι 1500 Έλληνες στην Τουρκία είναι μειονότητα, τότε οι 6000 Σλάβοι στην Ελλάδα τι είναι;».

(ΥΓ): Και βέβαια, μην έχετε καμμιά αμφιβολία ότι το επόμενο βήμα θα είναι η επίσημη αναγνώριση «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, που θα γίνει με την Νουδούλα στην εξουσία, εφόσον ο Κούλης έχει δεσμευτεί στους διεθνείς αφέντες ότι θα σεβαστεί την προδοσία των Πρεσπών!