Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Η «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΗΣ… ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Τον γύρο των καναλιών της ολιγαρχίας του πλούτου κάνει αυτές τις μέρες ο τσαρλατάνος Βελόπουλος, σε μια προσπάθεια των κατεστημένων δυνάμεων να τον ενισχύσουν ενόψει των επικείμενων εκλογών, για δύο λόγους: πρώτον, ως μοχλό πίεσης προς την Χρυσή Αυγή, με σκοπό να διατηρήσει κάποιους ψηφοφόρους του Κινήματος που στράφηκαν προς αυτόν και ει δυνατόν να τους αυγατίσει και δεύτερον, για να τον προετοιμάσουν ώστε να γίνει ο «Καμμένος» του Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο θρασύτατος αυτός τύπος δεν κρύβει την αποστολή του και δηλώνει ότι «οι ναζιστές είναι παράσιτα. Ναζιστές στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχουν. Αν καταφέρω να εξαφανίσω τους ναζιστές από την Ελλάδα θα είναι παράσημο για μένα…» – εννοώντας με τον καθεστωτικό όρο «ναζιστές» τους Έλληνες πατριώτες.

Ποιοι θα του δώσουν το «παράσημο»; Προφανώς, τα ντόπια και τα ξένα αφεντικά του, που μέσω της τηλεόρασης τον βάζουν μέσα στα σπίτια όλων των Ελλήνων!

Ελλαδοχριστέμπορα Κούλη Βελόπουλε, κι άλλοι –όπως ο πρώην (;) αρχηγός σου ο «αλήτης – προδότης – Σαμαράς», που’ λεγε πως θα φτάσει την Χρυσή Αυγή στο… 2% και τις επόμενες ημέρες των διώξεων εκαυχάτο στις συναγωγές των αφεντικών του ότι «η Χρυσή Αυγή τελείωσε», αλλά στο τέλος έσπασε τα μούτρα του. Θα έχεις την ίδια τύχη και το μόνο… παράσημο που θα εισπράξεις από τον ελληνικό λαό, είναι αυτό της… ανοιχτής παλάμης!