ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ… ΕΔΩ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Σε φυλάκιση 3,5 χρόνων -και μάλιστα χωρίς αναστολή- καταδικάστηκε ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (του ΠΑΣΟΚ της Ρουμανίας), Λίβιο Ντραγκνέα.

Ο Ντραγκνέα καταδικάστηκε για το… σύνηθες αδίκημα για σοσιαληστές (υπεξαίρεση δημοσίων πόρων) και οδηγήθηκε άμεσα στη φυλακή της Ραχόβα, στα νότια προάστια του Βουκουρεστίου.

Η ετυμηγορία για την φυλάκιση του πασοκοκλέφτη είχε εκδοθεί από τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο χρειαζόταν και η επικύρωση από το Ανώτερο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ρουμανίας, που έγινε αυτές τις μέρες.

O πασοκλέφτης Ντραγκνέα, ο οποίος δεν ήταν παρών στη δικαστική αίθουσα, είχε 24 ώρες στη διάθεσή του για να πάει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για την εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης και προσήλθε, αφού ήταν υπό στενό κλοιό και δεν μπορούσε να διαφύγει στο εξωτερικό, για να φάει τα κλεμμένα.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα σαν την Ρουμανία -που την θεωρούμε «διεφθαρμένη»- στην Ελλάδα τα κλεφτρόνια του ΠΑΣΟΚ που ρήμαξαν τα δημόσια ταμεία κι έριξαν την Χώρα στα νύχια των παγκόσμιων τοκογλύφων, δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά κυκλοφορούν ανάμεσά μας τρώγοντας προκλητικά τα κλεμμένα! Η δε πολιτική τους έκφραση (κάλυψη!) κέρδισε και την τρίτη θέση στις προχθεσινές εκλογές, χάρη σε εκατοντάδες χιλιάδες πατριώτες που αντί να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή προτίμησαν την Νουδούλα «για να μην κερδίσει ο Τσίπρας» και τον –πρώην πασόκο, ως το 1990- Βελόπουλο. «Μπράβο» για το «κατόρθωμά» τους!