ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDENBERG… ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ

Άρχεται αύριο Πέμπτη η ετήσια διάσκεψη των διεθνών σατανάδων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στο Μοντρέ της Ελβετίας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Φέτος, στον κατάλογο των «εκλεκτών» προσκεκλημένων περιλαμβάνονται ο σιωνιστής Τζάρεντ Κούσνερ, επισήμως γαμπρός και σύμβουλος του παλιάτσου Τραμπ και ανεπισήμως ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λε Μερ, η γενική διευθύντρια της Unesco Οντρέ Αζουλέ, ο –πρώην αριστεριστής- γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και η παλαιότερη καραβάνα του διεθνούς σιωνισμού, ο χασάπης της Κύπρου Χένρι Κίσινγκερ.

Από ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με τον κατάλογο των συμμετεχόντων, θα παραστούν ο Γιώργος Παγουλάτος, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ.

Παρούσα –όπως κάθε χρόνο!- θα είναι και η Νουδούλα, αυτή τη φορά δια της βουλευτίνας της Νίκης Κεραμέως. Σημειωτέον, ότι σε τέτοιες συναντήσεις έχει παραστεί και… η αυτού εξοχότης, ο Κούλης Νουδούλης – τυφλό όργανο των διεθνών σατανάδων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Στη διάσκεψη των διεθνών σατανάδων τηρείται ο λεγόμενος «κανόνας του Τσάταμ Χάους»:

Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσουν με την ευκαιρία αυτή, όχι όμως και να αποκαλύψουν την πηγή αυτών των πληροφοριών.