ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Μία από τις εκπλήξεις της φετινής ζωοπανήγυρης (βλέπε εκλογές) ήταν και η εκλογή του δισέγγονου του Ιταλού Ντούτσε, Κάιο Τζούλιο Τζέσαρε Μουσολίνι, που δεν κατάφεραν να αποτρέψουν ούτε οι τσιρίδες των Ιταλικών “προοδευτικών” ΜΜΕ και οι απόπειρα φίμωσης του από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (το Facebook του είχε κλείσει την ιστοσελίδα του αλλά την επανέφερε μετά από την κατακραυγή)!

Ο 51 ετών Μουσολίνι ήταν αξιωματικός του ναυτικού και κατόπιν διοικητής της μεγάλης μεταλλουργικής εταιρείας Finnmeccanica, εκλέχτηκε με το εθνικό-συντηρητικό κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας (Fratelli d’Italia) και πρόκειται να προκαλέσει πολλά εγκεφαλικά στις Βρυξέλλες με το πείσμα του να δηλώνει υπερήφανος για το επίθετό του και υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί την ιστορία της χώρας του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Times, ο Μουσολίνι δήλωσε πως το όραμα του είναι η «ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, η προστασία της χώρας και της οικογένειας».Το κόμμα του δε δεσμεύεται να «αλλάξει τα πάντα στην Ευρώπη» και θέλει να «μεταφέρει» την «πρωτεύουσα της Ευρώπης» στην Αιώνια Πόλη, τη Ρώμη.

Δεν έκανε καλά τη δουλειά του το Ιταλικό (παρά)δικαστικό σύστημα, ούτε η Ιταλική αστυνομία (μάλλον δεν δέχθηκαν εντολές για προφυλακίσεις και πολυετείς δίκες-φάρσες, τύπου Χρυσής Αυγής) αλλά ούτε και τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και οι παρακρατικοί αναρχοάπλυτοι!

Το καθεστώς παρουσιάζει ρωγμές, δομικούς τριγμούς και καθίζηση, καθήκον κάθε ελεύθερου ανθρώπου είναι να φροντίσει να συνεχίσει τη διάλυση του μέχρι να καταρρεύσει τελείως!

Ζήτω η νίκη!