«ΕΥΠΑΘΗΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ’ ΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ… 20.000 ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΑ! ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

Είναι εξουσία και κάνουν ότι γουστάρουν! Κι άμα λάχει να’ ουμ’, τα σπάνε κιόλα οι «ευπαθάρες», αφού άλλοι –τα κοροϊδάκια!- πλερώνουν!

Ζημιές συνολικής αξίας χιλιάδων ευρώ, λοιπόν, σε εγκαταστάσεις και μηχανήματα έκανε «ευπαθής» του Τσίπρα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, προκαλώντας γιατρούς και νοσηλευτές, αν τολμάνε να  καλέσουν την αστυνομία να τον συλλάβει.

Προφανώς, από τον ΣΥΡΙΖΑ του είπαν ότι υπάρχει εντολή Τσίπρα να μην αγγίζονται οι ευπαθάρες!

Σύμφωνα δε με καταγγελία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, αυτό ισχύει, καθώς οι διοικήσεις των νοσοκομείων έχουν πάρει εντολή να μην ζητούν τη δίωξη των «ευπαθών» που προκαλούν ζημιές, κλέβουν και τραμπουκίζουν το προσωπικό στα διάφορα νοσοκομεία της χώρας, απαιτώντας προνομιακή μεταχείριση έναντι των υπολοίπων (άμεση εξυπηρέτηση κ.τ.λ.):

«Για μια ακόμη φορά δεν υποβλήθηκε μήνυση από την πλευρά του κράτους και δυστυχώς η κυβέρνηση για ψηφοθηρικούς λόγους δεν παίρνει μέτρα.  Καμία μηνυτήρια αναφορά δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα από τις διοικήσεις των μονάδων υγείας εις βάρος ταραξιών, προκειμένου να αναχαιτίσουν το κύμα αυτών των βίαιων επεισοδίων, εις βάρος του προσωπικού και της περιουσίας του Δημοσίου. Το προσωπικό πανικοβλήθηκε κι αυτό που μένει σε όλους είναι ότι τα νοσοκομεία είναι ξέφραγο αμπέλι και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουμε να θρηνήσουμε θύματα. Το 70% των βίαιων επιθέσεων και κλοπών στα νοσοκομεία, γίνεται από Ρομά. Η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθέστατη αυτά που γίνονται».

Να τους χαίρονται οι πολιτικοί τους προστάτες!