ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Στο χθεσινό ατυχές εκλογικό αποτέλεσμα, χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Το βέβαιον είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα επανέλθει δριμύτερη, για πολλούς και διαφόρους λόγους – κι ας χαίρονται προσωρινά οι κλεφταράδες και οι μασκαράδες του «συνταγματικού τόξου» και οι διάφορες παλιολινάτσες του -δήθεν!- πατριωτικού χώρου.

Ο πιο βασικός εκ των οποίων, είναι η δυναμική της ανάμεσα στους νέους! Όπως είδαμε, λοιπόν, στο κοινό exit poll που βγήκε από όλες τις εταιρείες, στην κατηγορία 17-24 χρονών, η Χρυσή Αυγή πήρε ποσοστά 13,3%, ποσοστό τετραπλάσιο των αμερικανόδουλων μπολσεβίκων του Κουτσούμπα, που λυσσάνε στην κυριολεξία!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην ελληνική νεολαία θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο, αλλά ανακόπηκε μ’ έναν επιτήδειο τρόπο. Η νεολαία συνηθίζει να ψηφίζει το μεσημέρι και από τις 1 και μετά κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τις τεράστιες ουρές που είχαν σχηματιστεί στα εκλογικά τμήματα ολόκληρης της χώρας, λόγω της ανοργανωσιάς του ψευδοκράτους, με το σύνθημα «μην πάτε να ψηφίσετε γιατί θα περιμένετε με τις ώρες»! Έτσι, πολλοί νέοι δεν πήγαν να ψηφίσουν. Δυστυχώς όμως για το σύστημα, στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου  δεν θα υπάρχουν τέσσερις κάλπες αλλά μία, κι έτσι δεν θα υπάρχουν ουρές για να αποτραπεί η συμμετοχή της νεολαίας στην διαδικασία!