ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Την απόλυτη σιγουριά του, ότι το Κούλης θα σεβαστεί ως πρωθυπουργός την προδοσία των Πρεσπών, εξέφρασε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών της φράου Μέρκελ, Μίχαελ Ροτ, σε συνάντηση που είχε με τους ξένους ανταποκριτές στο υπουργείο του.

Βέβαια, ο Γερμαναράς μίλησε γενικά και δεν ονομάτισε τον λεγάμενο, αλλά με την διαφορά των 10 μονάδων που προέκυψε χθες, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν σ’ έναν μήνα από τώρα. Ιδού η αποκαλυπτική δήλωση:

«Η γερμανική κυβέρνηση είναι βεβαία ότι  οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση προκύψει στο μέλλον θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πάρα πολύ σημαντική και ιστορική επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης. Θεωρούμε ακράδαντα ότι η κάθε κυβέρνηση που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα θα αρθεί στο ύψος των ευθυνών της για ειρήνη, συμφιλίωση και σταθερότητα στην περιοχή. Και η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια πολύ σημαντική «άγκυρα» σταθερότητας και συμφιλίωσης».

Και προφανώς, οι Γερμαναράδες είναι βέβαιοι πως όχι μόνον ο Κούλης θα σεβαστεί την προδοσία των Πρεσπών, αλλά και ο μελλοντικός «Καμμένος» του, Κούλης Βελόπουλος. Προφανώς έχει δώσει κι αυτός το λόγο του στα ξένα αφεντικά, αλλιώς θα φρόντιζαν να μην πάρει ποσοστό 4%. Πως θα γινόταν αυτό; Πανεύκολα! Μ’ ένα απλό τηλεφώνημα, να τον «κόψουν» οι καναλάρχες από την τηλεόραση!