ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Την απόλυτη σιγουριά του, ότι το Κούλης θα σεβαστεί ως πρωθυπουργός την προδοσία των Πρεσπών, εξέφρασε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών της φράου Μέρκελ, Μίχαελ Ροτ, σε συνάντηση που είχε με τους ξένους ανταποκριτές στο υπουργείο του.

Βέβαια, ο Γερμαναράς μίλησε γενικά και δεν ονομάτισε τον λεγάμενο, αλλά με την διαφορά των 10 μονάδων που προέκυψε χθες, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν σ’ έναν μήνα από τώρα. Ιδού η αποκαλυπτική δήλωση:

«Η γερμανική κυβέρνηση είναι βεβαία ότι  οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση προκύψει στο μέλλον θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πάρα πολύ σημαντική και ιστορική επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης. Θεωρούμε ακράδαντα ότι η κάθε κυβέρνηση που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα θα αρθεί στο ύψος των ευθυνών της για ειρήνη, συμφιλίωση και σταθερότητα στην περιοχή. Και η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια πολύ σημαντική «άγκυρα» σταθερότητας και συμφιλίωσης».

Και προφανώς, οι Γερμαναράδες είναι βέβαιοι πως όχι μόνον ο Κούλης θα σεβαστεί την προδοσία των Πρεσπών, αλλά και ο μελλοντικός «Καμμένος» του, Κούλης Βελόπουλος. Προφανώς έχει δώσει κι αυτός το λόγο του στα ξένα αφεντικά, αλλιώς θα φρόντιζαν να μην πάρει ποσοστό 4%. Πως θα γινόταν αυτό; Πανεύκολα! Μ’ ένα απλό τηλεφώνημα, να τον «κόψουν» οι καναλάρχες από την τηλεόραση!