ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΡΑΜΠ: ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ «ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ» ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ

Στην Ιαπωνία βρίσκεται ο παλιάτσος Τραμπ και μιας και βρέθηκε σ’ αυτή τη «γειτονιά», έστειλε ένα φλογερό μήνυμα αγάπης στον «Κουτσούμπα» της Κορέας (ή «Στάλιν των καιρών μας», όπως τον αποκαλούσαν οι κουκουέδες…), υποβαθμίζοντας τις ανησυχίες από Αμερικανούς αξιωματούχους για τις πρόσφατες δοκιμές πυραύλων στις οποίες προχώρησε η Βόρεια Κορέα. Ιδού το σχετικό tweet:

«Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε μερικά μικρά όπλα, κάτι που αναστάτωσε κάποιους από τους ανθρώπους μου και άλλους, αλλά όχι εμένα. Έχω εμπιστοσύνη ότι ο πρόεδρος Κιμ θα τηρήσει την υπόσχεση που μου έκανε».

Ο παλιάτσος συμπλήρωσε, στο ίδιο tweet, ότι βρήκε αστείες που τον έκαναν «να χαμογελάσει» τις πρόσφατες προσβολές του επίσημου βορειοκορεατικού πρακτορείου ειδήσεων KCNA εναντίον του Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και πιθανού αντίπαλου του στις προεδρικές εκλογές του 2020 – το πρακτορείο χαρακτήρισε «ηλίθιο με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης» τον πολιτικό των Δημοκρατικών.

Λέτε να είναι… βαλτός από τον παλιάτσο Τραμπ ο «Κουτσούμπας» της Κορέας, για να γελοιοποιεί τους πολιτικούς του αντιπάλους; Τόση… αγάπη πια;