ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΧΑΜΕΝΗ!

Ήρθε η ώρα της αλήθειας, για όλους! Και με την ψήφο μας σήμερα στις διάφορες κάλπες –και κυρίως σ’ αυτήν των ευρωεκλογών, που είναι και η 100% πολιτική- καθορίζουμε το μέλλον μας!

Κι όταν έχουμε μπροστά μας μια τέτοια προοπτική, το πρώτο πράμα που φροντίζουμε είναι να μην πάει η ψήφος μας χαμένη. Υπάρχουν δύο τρόποι για να συμβεί αυτό: αν η ψήφος μας καταλήξει στα κατεστημένα κόμματα, ελπίζοντας σωτηρία απ’ όλους αυτούς που ευθύνονται για την δυστυχία μας, αλλά κι αν καταλήξει στις πολλές και διάφορες «τσόντες» των κατεστημένων κομμάτων, που εμφανίζονται ως «πατριωτικά»!

Έλληνες πατριώτες, μην πέσετε σ’ αυτή την παγίδα! Άλλωστε, αν οι αρχηγίσκοι όλων αυτών των «πατριωτικών» κομμάτων ήταν τόσο πατριώτες όσο διακηρύττουν, θα φρόντιζαν να κάνουν πέρα τους προσωπικούς τους εγωισμούς και να ενωθούν σ’ ένα κόμμα, για να έχουν κάποιες θεωρητικές έστω ελπίδες να πιάσουν το 3%. Δεν το έπραξαν, διότι είναι αρχομανείς, καιροσκόποι και τυχοδιωκτικά στοιχεία, που χρησιμοποιούν τον πατριωτισμό ως πρόσχημα για να καλύψουν τις πομπές τους (υπερψήφιση των δύο πρώτων Μνημονίων και συμμετοχή σε κυβερνήσεις τύπου Παπαδήμου, για κάποιους εξ’ αυτών, υπερψήφιση του αριστερού Μνημονίου και συνοδοιπορία με τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ, για κάποιους άλλους).

Έλληνες πατριώτες, μην πετάτε την ψήφο σας σ’ όλα αυτά τα μορφώματα, που έχουν ημερομηνία λήξης την επομένη των εκλογών! Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, την ΜΟΝΗ εθνική επιλογή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!