ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΧΡΥΣΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ»

Στα κατάμεστα, για άλλη μια φορά, γραφεία της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Δημοτικού Συνδυασμού «Χρυσή Κεφαλονιά – Δήμος Αργοστολίου».

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα -διότι και μόνο η κάθοδος δημοτικού συνδυασμού της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά αποτελεί από μόνη της τεράστια Νίκη- τα μέλη, οι φίλοι, και οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, διατράνωσαν την πίστη τους για το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, κι έστειλαν ηχηρότατο μήνυμα στο τοπικό σάπιο καθεστώς των πολιτικάντηδων της Κεφαλονιάς, οι οποίοι τρέμουν κυριολεκτικά από τη μέρα που ανακοινώσαμε την κάθοδό μας στις Δημοτικές Εκλογές.

Τον λόγο αρχικά έλαβε ο Γραμματέας της Τοπικής και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας, Δάβουλος Χρήστος, ο οποίος, αφού τόνισε τη σημασία του δημοτικού ψηφοδελτίου για την ισχυροποίηση της Εθνικιστικού Κινήματος μέσα στην τοπική κοινωνία, συνεχάρη τους συναγωνιστές για τη συμμετοχή τους σ’ αυτή την εκλογική μάχη, και τους παρουσίασε στο παρευρισκόμενο κοινό που τους τίμησε με το χειροκρότημά του.

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον υποψήφιο Δήμαρχο, Κωνσταντάτο Γεράσιμο, ο οποίος έστειλε το προσωπικό του μήνυμα προς το τοπικό καθεστώς, με το οποίο θ’ αντιπαρατεθεί, από το προσεχές φθινόπωρο, εντός πλέον του δημοτικού συμβουλίου του νέου Δήμου Κεφαλονιάς.

Τέλος, τον λόγο έλαβαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Συνδυασμού, και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής, που ακούσθηκαν τόσο δυνατά στο Αργοστόλι ώστε καλύφθηκαν και τα μεγάφωνα των υπολοίπων συνδυασμών που είχαν την ίδια ημέρα τις ψόφιες παλαιοκομματικές εκδηλώσεις τους στην πόλη του Αργοστολίου.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε ότι οι εκ φύσεως επαναστάτες Κεφαλλήνες θα κάνουν αυτή τη φορά το «θαύμα» τους στην κάλπη κι έτσι να ξημερώσει επιτέλους μία Νέα Χρυσή Εποχή για την Κεφαλονιά μας, ξεκινώντας από τον νέο Δήμο Αργοστολίου.

Ζήτω η Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parousiash-dhmotikou-sunduasmou-chrush-kefalonia-dhmos-argostoliou#ixzz5oyDyei7t